Artmaniac utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Vezi Politica de utilizare Cookie-uri

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor se face oriunde în țară (România), prin intermediul unei firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins între 24 de ore și 21 zile lucrătoare.

Comenzile sosite până la ora 14, vor fi procesate si livrate în aceeași zi, doar după confirmarea prin telefon.

 Nu facem livrări prin Poșta Română.

www.artmaniac.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Fan Courier.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este conform cu comanda și cu nevoile acestuia.


www.artmaniac.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.artmaniac.ro care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii romănești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de www.artmaniac.ro față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Sc Musicum Srl de la acest client.